Уляна Супрун, Даша Трегубова, Ірма Вітовська: гості на прем'єрі фільму «Наші котики»

гості на прем'єрі фільму «Наші котики»
Днями відбулися прес-заходи неполіткоректної патріотичної комедії «Наші котики» за участю творчої групи у повному складі. На гучній прем'єрі команда фільму вітала друзів і запросила усіх українців до кінотеатрів.

Під час прес-конференції режисер Володимир Тихий розповів, як створювалася стрічка: «Все почалося у 2015 році, коли ми вирішили зробити серіал на військову тематику. Захисники і захисниці надсилали свої байки, кумедні історії та навіть відео. Тоді стало очевидно, що запит на комедію є і з`явився повнометражний фільм. Ця комедія в першу чергу про незламний козацький дух, що прокинувся в українцях у 2014 році».

Продюсерка фільму Уляна Супрун прокоментувала: «Наш фільм – це  сміхотерапія. Життя триває і треба сміятися в обличчя ворогу та смерті. Він також нагадує, що війна досі триває, Наші котики – це подяка усім тим, хто в критичний момент став на захист України від агресора. У «Котиках» ми можемо побачити, що це звичайні люди і разом з ними посміятися від душі».

Ветеран АТО, актор Дмитро Тубольцев фактично зіграв самого себе. Доброволець з позивним Літо списаний з  нього: «Ми повинні іронічно дивитися на ті речі, через які можемо втратити здоровий глузд. Якби ми не жартували на фронті в перервах між боями, то психіка не витримала б. Гумор тримав нас у рівновазі, завдяки гумору ми залишалися людьми. На перегляді фільму для ветеранів, побратими згадували і впізнавали ситуації, які траплялися з кожним з нас».

Серед гостей прем'єри – Ірма Вітовська, Даша Трегубова, Соломія Вітвіцька, Ахтем Сейтаблаєв, Наталія Васько, Олександра Кольцова, Олена Лавренюк, Геннадій Попенко та багато інших.

Читайте также

Билли Айлиш выступит на церемонии «Оскар 2020»

Билли Айлиш выступит на церемонии «Оскар 2020»

Вне системы: Жан Грицфельдт презентовал коллекцию Out Of System

Вне системы: Жан Грицфельдт презентовал коллекцию Out Of System

Даша Трегубова

Даша Трегубова

Ахтем Сейтаблаєв

Ахтем Сейтаблаєв

Олена Лавренюк

Олена Лавренюк

Геннадій Попенко

Геннадій Попенко

Наталія Васько

Наталія Васько

Ірма Вітовска

Ірма Вітовська

Уляна Супрун, Олександра Кольцова

Уляна Супрун, Олександра Кольцова

Уляна Супрун

Фото: прес-служба

Aprize
Предыдущий материал

Музична премія Aprize оголосила півфіналістів

Катя Осадчая
Следующий материал

Азия-стайл: Катя Осадчая в стильном кимоно провела день рождения ресторана Not Only Fish

Новости партнеров